Κυριακή 19 Μαρτίου 2017

Zombie Strippers

Κριτική ταινίας
Zombie Strippers




Ο τίτλος είναι ό,τι καλύτερο έχω δει μετά το Lesbian Vampire Killers! Είμαι σίγουρος πως αυτή τη στιγμή πρώτον αναρωτιέστε τι ταινίες υπάρχουν και δεύτερον τι μαλακίες βλέπω εγώ... ταινιάρες τουλάχιστον! Η ιστορία ξεκινάει πάλι με μένα να διαβάζω το πρόγραμμα της τηλεόρασης, τελικά τις καλύτερες ταινίες τις ανακαλύπτουν τα παιδιά στο τηλεοπτικό πρόγραμμα. Zombie strippers είδα λοιπόν και λέω θα το δω σίγουρα! Απορώ πως μου είχε ξεφύγει;! 

Η ταινία απλή χωρίς σκηνοθέτη, χωρίς ηθοποιούς! Άλλωστε τι τα χρειάζεσαι αυτά! Τουλάχιστον είχε σεναριάρα. Είμαστε επί προεδρίας Bush ο οποίος έχει ανοίξει μέτωπο με όλη την άπω ανατολή, τη μισή Αφρική, τη Γαλλία, τον Καναδά και την Αλάσκα… την ΑΛΑΣΚΑ! Ο λεγόμενος και χιονοπόλεμος (κακό)… Επειδή προφανώς οι στρατιώτες είναι λίγοι, ειδικά για το μέτωπο της Αλάσκα η λύση βρέθηκε στο να γίνονται οι στρατιώτες ζόμπι αφού πεθάνουν και να συνεχίζουν το έργο τους! Για πρώτη φορά βλέπουμε λόγο πίσω από την ύπαρξη ζόμπι. Βασικό προβλήμα είναι ότι μόνο οι γυναίκες μπορούν να συνεχίσουν τη δουλειά τους πεθαμένες, οι άνδρες είμαστε το ίδιο ζώα με πριν, μάλλον αυτό θέλει να δείξει η ταινία. Ορίστε βρήκα και το βαθύτερο νόημα. Που σαι Κουτσογιαννόοο να μαθαίνεις;! (τι να αποφεύγεις…)

Παίζει ένα ατυχηματάκι και δαγκωμένος στρατιώτης σκάει σε παράνομο στριπτιτζάδικο μικροκαπιταλιστή ιδιοκτήτη. Όταν τα κορίτσια δαγκώνονται χορεύουν καλύτερα, οι θαμώνες γουστάρουν (ψιλοσαπισμένα κορμιά και δεν ξέρω γιατί. Πραγματικά γιατίιιι;;;) και το αφεντικό βλέπει το χρήμα να ρέει. Μια χαρά λοιπόν που είναι το κακό;; Που τρώνε και κάνα δυο πελάτες;; Ωπ δολάρια! 

Η ταινία είχε κατά 80% βυζιά και είμαι σίγουρος για το πώς έγινε η επιλογή του καστ. Γεια σας είστε στρίπερ; Έχετε βυζιά από σιλικόνη; Ενδιαφέρεστε να τα δείχνετε στο 80% της ταινίας; Θα σας ενδιέφερε να παίξετε το ζόμπι; Αν απαντούσαν θετικά στο 50% των ερωτήσεων (εεεε σας δυσκόλεψαααα;;) προσλαμβάνονταν!

Βαθμολογία: 4/10 (Το mega τη διαφήμιζε στις πρεμιέρες του Φεβρουαρίου… δεν ξέρω ποιες ήταν οι υπόλοιπες αλλά συγχαρητήρια τουλάχιστον!)   

Αλεπού του Αμαρουσίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου